Fiberanslutning för dig i villa

Att ansluta din villa till fibernätet har flera fördelar. Allt fler tjänster levereras via bredbandet och det ställer höga krav på leveranssäkerhet och bandbredd. Fibernätet har en närmast obegränsad kapacitet vilket gör att du säkrar din villa inför framtiden – hur snabb denna än kommer att bli. Samtidigt ökar du värdet på din villa. Att skaffa fiber har ett investeringsvärde som kan liknas vid ett nytt kök.

Fiberkampanj i ditt villaområde

För att erbjuda dig som villaägare en anslutning till fibernätet startar vi med en kampanj i ditt område. Detta gör vi när vi märker att det finns ett stort intresse för att skaffa fiber där du bor. Genom att söka på din adress ser du om det finns en pågående kampanj i ditt område. 

Kampanjen börjar med att vi skickar ut ett erbjudande till alla villaägare i ett område. Om minst 50 % av villaägarna väljer att teckna avtal med oss så ansluter vi er till fibernätet. 

 

Fiber hemma hos dig

I en villa finns det flera olika stationer som behöver vara kopplade till det öppna stadsnätet. Vi ansvarar för att fiberanslutningen når ditt hus. De olika förgreningarna inne i huset ansvarar du själv för. Själva tjänsterna står din leverantör för.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon