Få 6 fria månadsavgifter på ett elavtal!

Har du blivit värvad av en vän? Teckna ditt nya elhandelsavtal här.

Så roligt att du vill teckna ett elavtal med oss på Kraftringen. Eftersom du fått en kod av din vän så får du ett mycket förmånligt erbjudande. Bara följ stegen nedan. OBS! Erbjudandet gäller bara dig som ej är befintlig elhandelskund hos Kraftringen.

1. Ta fram den personliga värvakoden som du fått av din vän.

2.  Fyll i formuläret nedan och välj det elhandelsavtal som passar dig bäst. Här kan du läsa mer om våra olika elhandelsavtal. Det går också bra att ringa vår kundservice på 010 - 122 70 00 för att teckna avtalet. 

3. Ange värvakoden, antingen direkt i formuläret nedan, eller i samtalet med vår kundservice. 

4. När ditt nya elhandelsavtal startar får både du och din vän som värvat dig, vardera sex fria månadsavgifter på era elhandelsavtal.

5. Inom ett par veckor får du ett mejl med en alldeles egen kod som du i din tur kan ge till dina vänner!

För varje person som du värvar får både du och den värvade personen sex fria månadsavgifter på era elhandelsavtal. Det finns ingen begränsning på hur många du kan värva, så varför inte sprida lite energi och samtidigt belöna dig själv? Ju fler du värvar, desto fler fria månadsavgifter får du.

Teckna ditt elavtal här och få 6 fria månadsavgifter!

Kundservicemedarbetare som ler och har ett headset på huvudet

Ring Kundservice på 010-122 70 00

Vardagar mellan 08.00-15.00. Det går även utmärkt att skicka ett meddelande.

Skicka meddelande

Information från Kraftringen Energi AB (elhandel).

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon