Kyla

Vi hjälper er att hitta rätt lösning för er verksamhets kylbehov

Är du i behov av ett mer behagligt inomhusklimat eller kyla i tillverkningsprocessen? Kraftringen erbjuder olika lösningar för kyla, både fjärrkyla och individuella lösningar för företag. Har du behovet, har vi lösningen!

Vi hjälper våra kunder att få ett behagligt inomhusklimat och kyla ner viktig utrustning till forskning och tillverkning. Vår kyla är redan idag 100% förnybar, vilket ger dig som fastighetsägare goda förutsättningar att miljöklassa din byggnad. Vi erbjuder både komfortkyla och processkyla och diskuterar gärna möjligheten att ansluta era fastigheter till fjärrkylanätet. Vi bygger ut nätet i takt med växande efterfrågan så att fler kan dra nytta av den smarta lösningen. Finns det inte möjlighet att ansluta just din fastighet till fjärrkylanätet så erbjuder vi andra typer av energilösningar som passar ditt behov.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon