Gashandelspriser, avtalsformer och avtalsvillkor

Informationen på den här sidan gäller företag med en årsförbrukning upp till 100 000 kWh. Förbrukningen finns lätt att hitta på en tidigare faktura.

Vårt produktutbud i rådande marknadssituation

Med anledning av den fortsatt ansträngda marknadssituationen har Kraftringen beslutat att tillfälligt anpassa produktutbudet för nyteckning av avtal. Vi utvärderar utvecklingen kontinuerligt för att säkra bästa möjliga avtal för dig som kund.

Gashandelspriser

Alla priser i prislistan är i öre/kWh. Månadsavgift på 36 kr tillkommer. Totalpriserna inkluderar förutom gaspriset också nu gällande skatt. Skatten (energi + koldioxid) är i dagsläget 41,19 öre/kWh och ändras varje månad. Beroende på gasens kvalitet kan värmevärdet ändras. Tänk på att nätavgifter tillkommer och faktureras av er nätägare. 

Gashandelspriser - Biogas 
Avtalsformer Nettopris inkl påslag Totalpris
*Rörligt med bindningstid, 1 år 103,98 (April 2024) 145,17

*Rörligt gaspris ändras varje månad.

Nätavgifter tillkommer och faktureras av nätägaren.

Avtalsformer

Rörligt pris med bytesrätt

Priserna ändras varje månad och kan både gå upp och ner. Med bytesrätt kan du när som helst under avtalsperioden välja att byta till avtalsformen fast pris hos oss.

Anvisningspris för gasavtal

Anvisningspris innebär att du får gas i en ny bostad, även om du inte tecknat ett gasavtal. Tecknar du inte ett gasavtal när du flyttar är det därför varje gasnätsbolags skyldighet att anvisa dig till ett gashandelsbolag och du får då ett så kallat anvisningspris.

Kraftringens Anvisningspris är ett rörligt pris som ändras varje månad. Priset består av Kraftringens inköpspris för biogas inkl. inköpskostnader. På gaspriset tillkommer 22,00 öre/kWh exkl. moms. Därutöver tillkommer en månadsavgift på 45 kr inkl. moms. Anvisningspriset löper tillsvidare med 14 dagars uppsägningstid.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon