Söker du en laddlösning för fastigheten?

Statistik visar att var tredje bil som säljs under 2020 kommer att vara laddbar. Att satsa på elbilsladdare blir därför en medveten framtidsinvestering.

Vi hjälper er gärna med en helhetslösning som inkluderar både laddare och tjänster. Låt oss skräddarsy en lösning som passar just er fastighet.


Vi erbjuder olika betalningslösningar så att ni enkelt kan ta betalt av dem som använder era stationer. 

Välj till en tjänst - för extra smidig admininstration

Laddoptimering
Vi styr laddningen så att ditt elnät inte överbelastas. Det betyder att huvudsäkringar håller och att elabonnemanget inte överskrids när flera bilar laddas samtidigt. 

Kundsupport
Vi kopplar upp laddstationen mot vår laddportal och kan hantera stationen via fjärrstyrning. Vid problem kan vi enkelt hjälpa till, t.ex. genom att starta om eller låsa upp laddare och uppgradera mjukvara.

Serviceavtal
En årlig besiktning av din laddstation. Kontroll av laddare, kablar, anslutningar och skyddsfunktioner. Vi testkör laddningen för att säkerställa att din laddstation fungerar som den ska.

Ja tack! Jag vill gärna ha ett kostnadsförslag för min fastighet.

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon