Framgångsrika samarbeten skapar samhällsnytta

Här ser du några av våra projekt och samarbeten inom elkraft.

Infrastrukturutbyggnad i Höör

Kraftringen Service, Gretas väg

Under sommaren 2023 hade KSAB och Höörs kommun ett framgångsrikt samarbete när det kom till infrastrukturutbyggnad. Vid grävningen för att lägga ner en kabel till en fastighet, inkluderade KSAB även nedgrävningen av belysningskablar för Höörs kommun. Det resulterade i en effektiv samförläggning, vilket eliminerade behovet av att gräva två gånger. Per Lindgren, driftingenjör på Höörs kommun, kommenterar:

-      Detta samarbete visar på flexibilitet och mottaglighet för förändring från båda parter. Vi fick betala för den extra tjänsten, men det hade blivit avsevärt dyrare om vi hade behövt utföra grävningen och återställningen två gånger. Istället kunde vi genomföra allt i ett enda steg, vilket sparade både tid och pengar för oss.

Det lyckade samarbetet mellan KSAB och Höörs kommun illustrerar vikten av att vara öppen för samförläggning och effektiv resursanvändning vid infrastrukturprojekt.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon