Entreprenad elkraft

Kraftringen Service är specialister på elkraft och erbjuder heltäckande kompetens inom totalentreprenader, utförandeentreprenader, projektering/beredning, drift, underhåll, beredskap och fälttjänster.

Vi har ett komplett utbud av energitjänster för elnätsbolag, byggbolag, kommuner, markentreprenörer och industrier. Våra tjänster baseras på en nära kundrelation där vi tar tillvara varje kunds specifika krav och önskemål, med vår erfarenhet som bas.

Vår styrka ligger i att vi har kompetens inom hela elkraftsområdet: låg-, mellan- och högspänning. Vi utför såväl stora som små åtaganden – allt från kabelförläggning och byggnation av nätstationer till mätarbyten och felavhjälpning.

FUtöver detta erbjuder vi heltäckande serviceavtal till kunder som har egna distributionsnät för el, gas eller värme. Med serviceavtal kan verksamheten ägna sig åt sin spetskompetens och Kraftringen sköter lagkrav, felavhjälpning, avläsningar med mera.

Fördelar med oss

Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar och har heltäckande kompetens inom totalentreprenader, utförandeentreprenader, projektering/beredning, drift, underhåll, beredskap och fälttjänster.

Vi har cirka 200 medarbetare som utgår Kraftringens kontor i Lund, Eslöv, Klippan, Billdal, Anderstorp, Falkenberg, Torsås och Växjö och vi har ett väletablerat nätverk.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon