Entreprenad belysning

Vi är specialister på belysning och erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom gatubelysning för byggföretag, industri, energibolag och kommuner/offentlig förvaltning.

Våra tjänster baseras på en nära kundrelation där vi tar tillvara varje kunds specifika krav och önskemål, med vår erfarenhet som bas.

Detta innebär att vi i samråd med kunden, utför löpande och planerat underhåll, planerar underhållsrutiner, föreslår reinvesteringsåtgärder, projekterar ny-/ombyggnader, handhar kontakter med allmänheten med mera.

Sammanlagt sköter vi drift- och underhåll av cirka 100 000 ljuspunkter i södra Sverige. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för såväl entreprenader som service- och underhållstjänster. Vår kompetens är heltäckande inom totalentreprenader, utförandeentreprenader, skötsel, drift, underhåll, projektering och beredskap.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon