Serviceavtal för er gaspanna

Naturgas är ett lättskött värmesystem som har en lång livslängd. Enstaka delar kan behöva bytas ut men som regel behöver ni inte göra några större reparationer de första tio åren.

Med en årlig översyn och service kan ni vara säkra på att systemet lever länge och har bästa möjliga verkningsgrad. Dessutom undviker ni dyra och tråkiga driftstopp.

Serviceavtal

Vi kan vi ta hand om allt som rör er gasanläggning. Ni behöver inte ens hålla reda på när det är dags för service. Vi kontaktar er när det är dags och skulle ni någon gång behöva hjälp med anläggningen så har ni bland annat tillgång till vår jourservice utan inställelse- eller jouravgifter.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om vårt serviceavtal, kontakta er personliga säljare. Har ni ännu ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 010-122 70 00 så ordnar vi det. Ni kan också fylla i en intresseanmälan.

Felanmälan

Under kontorstid går det bra att kontakta vår kundservice på 010-122 70 00 och under övrig tid ringer ni jourtelefonen för att få hjälp.

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon