Teckna ett serviceavtal för fjärrvärme

Fjärrvärme är ett tryggt och lättskött värmesystem. Med ett serviceavtal med Kraftringen går vi igenom och ser över er fjärrvärmeanläggning. Ni optimerar era energikostnader, får bästa verkningsgraden med bra avkylning och underhållet blir lika tryggt, enkelt och bekvämt som uppvärmningen.

Med ett serviceavtal tar vi hand om allt

Som er fjärrvärmeleverantör kan vi ta hand om allt som rör ert fjärrvärmesystem. Med ett serviceavtal får ni en bekymmersfri vardag. Två gånger per år kontrollerar vi att er anläggning fungerar som den ska, för att du som kund ska få den bästa driftsekonomi. Skulle det någon gång behövas har ni tillgång till vår jourservice, enligt gällande prislista och avtal. Självklart håller vi koll på när det är dags för nästa servicebesök.

Om vi hittar vi fel på anläggningen får ni förslag på vad som behöver göras, och om hela eller delar av er anläggning behöver bytas kan vi erbjuda förmånliga fasta priser.

Avtalet har en bindningstid på 1-2 år vid tecknandet, beroende på vilken avtalsform ni väljer. Därefter rullar det på månadsvis med en månads ömsesidig uppsägning.

Det här ingår:

Vi erbjuder två olika former av serviceavtal så att ni som kund kan välja mellan att få två servicebesök per år eller ett besök per år. Se priser för fjärrvärmeservice!

  • Servicebesök, ett till två gånger per år
  • Tillgång till tekniker dagtid (07.00 - 15.00) vid fel på anläggningen
  • Defekta reglerutrustningar åtgärdas kostnadsfritt (så länge reservdelar finns att tillgå)
  • Tillgång till beredskap, i flertalet av våra fjärrvärmenät, vid akuta fel på obekväm arbetstid

Teckna ditt serviceavtal här!

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon