BRF-kampanj! Få 10 000 kr i rabatt vid köp av sol- och laddlösning!

Som energibolag har vi de senaste lösningarna som uppfyller alla era hållbarhetskrav på solceller och laddlösningar - och som dessutom höjer värdet på er förening. Väljer ni att investera i en paketlösning som inkluderar en kombinerad ladd- och solcellslösning får ni 10 000 kronor rabatt. Gäller vid avtal som tecknas senast den 31 december 2020.

Självklart går det lika bra att köpa produkterna var för sig. Våra säljare hjälper er gärna med en förmånlig offert.

BRF Eslövslantmannen i norra Eslöv har investerat i solceller på samtliga 13 radhuslägenheters tak. Läs mer om Eslövslantmannens investering.

Solceller - ren energi & lägre driftskostnader

En solcellsanläggning har en livslängd upp emot 30 år och fortsätter att producera solel långt efter att den är avbetald. Att investera i solceller är därför långsiktigt sunt och ger er tillgång till ren energi till en förmånlig och förutsägbar kostnad under lång tid framöver.

Det statliga solcellsstödet täcker 20 % av investeringskostnaderna och inkluderar en skattereduktion på 60 öre per kWh. Stödet gäller kostnader för projektering, installation, material och arbete. Med sänkta elkostnader och intäkter från överskottsproduktionen innebär det en årlig avkastning på cirka 8 -10 % av anläggningskostnaden. Avkastningen är beräknad på den investeringsstödsnivå och skattereduktion som gäller maj 2020. 

Med laddstationer från Kraftringen kan ni välja en helhetslösning som innebär att vi sköter både drift, underhåll och fakturering. 

Laddstolpar - lätt att ladda hemma

Var tredje ny bil som säljs under 2020 kommer att vara laddbar - detta innebär att allt fler personer behöver parkeringsplatser med laddmöjlighet. I år har cirka 40 % av alla sålda bilar i Lunds kommun varit laddbara. Att investera i laddstolpar är en medveten framtidsinvestering som synliggör föreningens miljövärderingar. Erbjud era boende laddmöjligheter hemma på parkeringsplatsen. 

Passa även på att ansöka om investeringsstöd för laddstationerna och få upp till 15 000 kr i stöd för varje laddplats. Läs mer om investeringsstödet, som tidigare kallats Klimatklivet.

Kampanj! Få 10 000 kr när ni beställer både ladd- & solcellslösning.

Rabatten på 10 000 kronor får ni vid köp av en kombinerad solcells- och laddlösning. Erbjudandet gäller när avtal tecknas senast den 31 december 2020. 

Ja tack! Jag vill gärna veta mer. 

Hej! Vad kul att du är intresserad av framtidens energilösningar. Berätta lite mer om dig så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du förbinder dig inte för någonting genom att kontakta oss.

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon