Dags för servicebesök!

Nu är det dags för service av din gaspanna eller fjärrvärmecentral. På den här sidan samlar vi den information som gäller avseende besök under den pågående coronapandemin.

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med både din anläggning och arbetet vi utför. Vi har en samhällskritisk funktion och vår verksamhet måste fungera för att samhället ska fungera. Det är ett ansvar vi tar på största allvar och därför följer vi noga Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Kraftringen har därför omfattande rutiner på plats för att möta den rådande situationen. Det innebär, bland annat, att vår personal stannar hemma vid minsta symptom på sjukdom.

Säkerhetsåtgärder

När vi kommer till dig använder din servicetekniker engångshandskar under hela besöket. Vi vet också att det kan vara intressant att vara med och följa själva arbetet men under omständigheterna uppmanar vi till social distansering.

Ombokning

Tillhör du en riskgrupp eller har själv sjukdomssymptom? Kontakta oss för ombokning av tid vid behov. Servicearbeten som bedöms nödvändiga kan utföras ändå men då tillämpar vi en särskild rutin och vill att du hör av dig i så god tid som möjligt innan det planerade besöket. Kontaktinformation hittar du i det utskick med tidsförslag du fått tidigare.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon