Beställ laddbox

Att ladda borde vara enkelt och säkert, oavsett var du är. Det finns en mängd laddboxar på marknaden och som bilägare kan det vara svårt att hitta rätt i utbudet. Avgörande för en säker installation är en trygg leverantör som tar ansvar hela vägen.

Sedan 1 oktober 2021 har vi på Kraftringen valt att ingå ett partneravtal med den oberoende laddoperatören Eways, en av landets största inom området elbilsladdning. Med detta samarbete säkerställer Kraftringen att vi erbjuder dig som kund de bästa och senaste laddlösningarna som finns på marknaden.

Kraftringen rekommenderar - Lastbalansering
Med lastbalansering får du en uppkopplad och smart effektvakt som ser till att säkringen inte går bilen laddas. Lastbalanseringen mäter kontinuerligt fastighetens totala effektuttag och anpassar laddningen vid behov. Det gör att man kan tvätta, laga mat och ladda bilen utan att behöva oroa sig för att säkringen ska gå. I många fall innebär det att du inte behöver höja huvudsäkringen. Om du slipper höja från 16A till 20A innebär detta en besparing på 3 180 kr/år i Kraftringens nät.

Beställ Laddbox

(Du kommer att skickas vidare till Eways webshop)

Beställ Laddbox
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon