Nu röjer vi våra ledningsgator

Kraftringen arbetar hela tiden för att alla kunder ska ha en trygg och säker elleverans. Ett led i detta är att vi regelbundet röjer våra ledningsgator för att minska risken för strömavbrott.

Under våren kommer vi att genomföra röjningsarbeten i framförallt mellersta och norra Skåne – bland annat runt Satserup och Södra Rörum samt Ljungbyhed och Klippan. Punktinsatser kommer även att förekomma i andra delar av våra nätområden.

Under röjningsarbetet tar vi bort träd och grenar utmed ledningsgatorna som riskerar att falla ner på ledningarna vid storm eller blötsnö. Det kan vara döda grenar, träd som lutar in över ledningsgatan etc. I själva ledningsgatan tar vi bort all högväxt vegetation men lämnar kvar lägre växtlighet. Självklart tar vi alltid största hänsyn till natur och miljö i vårt röjningsarbete.

Läs mer på https://www.kraftringen.se/privat/el/elnat/ledningsgator/

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon