Kraftringens vd Sylvia Michel nominerad till årets kraftkvinna

Nu står det klart att Kraftringens vd Sylvia Michel är nominerad till årets kraftkvinna. Priset tilldelas årligen en kvinna i energisektorn som dels imponerar med sin kompetens och dels aktivt arbetar med jämställdhets- och mångfaldsfrågor för att attrahera fler kvinnor till energibranschen. I år är 27 kvinnor nominerade till priset. Vem som blir årets kraftkvinna 2017 avslöjas den 25 oktober.

- Det är naturligtvis hedrande att bli nominerad till ett så viktigt pris, särskilt med tanke på alla andra kompetenta och duktiga kvinnor som har blivit nominerade, att bidra till att göra energibranschen attraktiv och öka mångfalden är avgörande för att locka till oss fler kompetenta kvinnor, säger Sylvia Michel vd Kraftringen.

- Priset som årets kraftkvinna är viktigt för att uppmärksamma allt det arbete som dagligen görs för att bidra till att vidareutveckla energibranschen och attrahera bland annat fler kvinnor, avslutar Sylvia Michel vd Kraftringen.

Här går det att läsa mer om priset: http://www.kraftkvinnorna.se/

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon