Är du ett energigeni?

Kraftringen strävar efter att vara ett kunskapsföretag. Energibranschen kan ibland uppfattas som lite krånglig och vi ser det som en självklarhet att förklara för våra kunder hur den fungerar. Därför har vi skapat EnergiQuiz – ett nytt och roligt sätt att testa sina kunskaper på.

Vet du till exempel varför det är bra att ladda telefonen i flygplansläge eller vad fiber är gjort av? På kraftringen.se/energiquiz får du svaren.

EnergiQuiz lanseras i samband med starten av Spänningssökarna 2016 – en tävling där niondeklassare i Lund, Lomma, Eslöv och Hörby tävlar om att komma på framtidens energilösningar. Quizzen kan alltså fungera som ett roligt komplement till undervisningen, men fungerar precis lika bra för den vuxne som vill glänsa lite med nya kunskaper. Eller varför inte utmana dina vänner genom att dela ditt resultat på Facebook?

Vi har tagit fram quiz med fem olika teman – El, Fiber, Energispartips, Energikällor och Gott och blandat. Efterhand kommer vi att byta ut frågor och lägga ut nya quiz, så håll utkik!

Är du ett energigeni eller är det dags att plocka fram NO-böckerna? 

​Kraftringen strävar efter att vara ett kunskapsföretag. Energibranschen kan ibland uppfattas som lite krånglig och vi ser det som en självklarhet att förklara för våra kunder hur den fungerar. Därför har vi skapat EnergiQuiz – ett nytt och roligt sätt att testa sina kunskaper på.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon