Cykelauktion gav 24 600 kr till cancerdrabbade barn

Idag anordnade vi en cykelauktion internt för våra anställda till förmån för barnonkologen i Lund. Objekten som auktionerades ut var tjänstecyklar och en elmoped som blivit gamla och tagits ur drift. Många medarbetare var med och budade på cyklarna och mopeden, och totalt fick vi ihop 24 600 kr. Detta belopp kommer oavkortat gå till leksaker och annat kul i det nya väntrummet på barnonkologen i Lund.

Om barnonkologen
Barnonkologen i Lund tar varje år emot cirka 300 barn i åldrarna 0-18 år som diagnostiserats med någon form av cancer. Svårt sjuka barn som vistas på sjukhus måste kunna få en möjlighet att slappna av och fokusera på annat än sin egen sjukdom, skada eller behandling. Det nya väntrummet på barnonkologen kommer att få nya leksaker som kan hjälpa barnen att bearbeta och hantera sin sjukdom. 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon