Allvarliga störningar efter stormen Gorm

Stormen Gorm drabbade under söndagkvällen och natten till måndag våra nät i Skåne, Blekinge och Småland med stor kraft. Vindstyrkorna i Skåne är fortsatt mycket höga med en klass 1-varning från SMHI, vilket innebär mycket hårda vindbyar med risk för att träd och grenar knäcks och flyger iväg. Kraftringens nät är för närvarande drabbat av 46 olika avbrott och sammanlagt 7228 kunder är utan ström. Flera större avbrott har inträffat under natten, men har kunnat åtgärdas genom omkopplingar. På flera ställen beror de kvarstående problemen på att matningen från regionnäten in i våra områden fallit bort och i dessa områden kan det vara svårt att få en exakt överblick av läget innan den leveransen återkommer.

Samtliga inkallade montörer och annan servicepersonal startar klockan 07.00 dagens febrila arbete med att återställa leveransen av ström till samtliga kunder.

Vi kommer uppdatera vår webbplats löpande från arbetet efter stormen Gorm så fort ny information finns tillgänglig.

Stormen Gorm drabbade under söndagkvällen och natten till måndag våra nät i Skåne, Blekinge och Småland med stor kraft. Vindstyrkorna i Skåne är fortsatt mycket höga med en klass 1-varning från SMHI, vilket innebär mycket hårda vindbyar med risk för att träd och grenar knäcks och flyger iväg. Kraftringens nät är för närvarande drabbat av 46 olika avbrott och sammanlagt 7228 kunder är utan ström.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon