Gasmacken på Gastelyckan tillfälligt stängd för ombyggnad 23-27 november

Kraftringen arbetar för att underlätta samhällets övergång till hållbara transporter. Som en del i den satsningen kommer vi under vecka 48, 23-27 november bygga om fordonsgasmacken på Gastelyckan i Lund.

Den 28 november välkomnar vi våra kunder tillbaka till en moderniserad tankstation med utökad kapacitet. Förutom ny utrustning och nytt väderskydd på den plats du tankar i dag, så tillkommer en extra pump (dispenser) som dessutom är anpassad för att ta emot även lite större fordon.

Under tiden ombyggnaden sker är tankstationen stängd och vi hänvisar till våra två övriga tankstationer för fordonsgas, Traktorvägen 16 på Gunnesbo i Lund och Din-X-macken på Veberödsvägen 31 i Dalby.

Som en del i satsningen på hållbara transporter kommer vi under vecka 48 bygga om gasmacken på Gastelyckan i Lund. Den 28 november välkomnar vi våra kunder tillbaka till en moderniserad tankstation med utökad kapacitet. Förutom ny utrustning och nytt väderskydd på den plats du tankar i dag, så tillkommer en extra pump (dispenser) som dessutom är anpassad för att ta emot även lite större fordon.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon