Nu lyser Kraftringen upp Åstorp

Kraftringen har tecknat avtal med Åstorps kommun gällande drift och underhåll av kommunens offentliga belysning.

Efter en periods uppehåll har Kraftringen på nytt vunnit upphandlingen med Åstorps kommun och därmed fått förtroendet att sköta drift och underhåll av kommunens offentliga belysning.

Avtalet med Åstorps kommun är treårigt, omfattar drift och underhåll samt förnyelse av cirka 4 200 ljuspunkter.

-    Kraftringen har vid tidigare tillfälle haft hand om gatubelysningen i Åstorps kommun vilket borgar för erfarenhet och lokalkännedom, säger Jörgen Wallin, teknisk chef på Åstorps kommun. Vi ser fram emot ett bra samarbete de närmaste tre åren.

-    Det är mycket glädjande när kunden yttrycker att de ser fram emot att arbeta med oss på Kraftringen, säger Mats Didriksson chef för Affärsområde Energi på Kraftringen. Det visar återigen att Kraftringen har både bredd och djup inom offentlig belysning.

-    Vi är glada över att ha fått det här förtroendet och över att få fortsätta det goda samarbetet vi har med kommunen, avslutar Mats Didriksson.

Kraftringen Service AB är Kraftringens entreprenad- och servicebolag. Produktområden är elkraft och belysning. Kunder är i huvudsak energibolag, byggentreprenörer, kommuner, industriföretag och fastighetsägare. Bolaget med cirka 90 anställda finns i Lund, Eslöv, Helsingborg och Torsås och omsätter cirka 200 miljoner kronor.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mats Didriksson, chef för Affärsområde Energi på Kraftringen
010-122 70 13, mats.didriksson@kraftringen.se

Kraftringen har tecknat avtal med Åstorps kommun gällande drift och underhåll av kommunens offentliga belysning.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon