Kraftringen satsar på mentorskapsprogram i hållbarhet!

Kraftringen och Region Skåne går gemensamt in som partners för Hållbart Mentorskap – ett mentorskapsprogram där engagerade studenter får egna mentorer som har erfarenhet av arbete inom hållbarhetsområdet. Programmet drivs av den ideella organisationen Sustainergies med ambitionen att skapa starka förändringsagenter för ett hållbart samhälle.

Att stötta Sustainergies mentorskapsprogram ligger helt i linje med våra hållbarhetsambitioner och våra värderingar samt gynnar såväl Kraftringen, studenterna som samhället i stort, säger Katarina Skalare, Hållbarhetsstrateg på Kraftringen.

Hållbart Mentorskap genomfördes för första gången i Skåne under läsåret 2014/2015 och kommer nu att fortsätta med ett nytt program med start i september 2015. Både studenter och mentorer ansöker om att delta för att sedan matchas utifrån yrkesroll och hållbarhetsintresse. Programmet pågår under ett helt läsår med gemensamma träffar för hela gruppen och löpande träffar för mentorsparen.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon