Världsmiljödagen firades med hållbarhetsdagar på Tetra Pak

Igår och idag samarbetade vi med AB Tetra Pak i Lund och erbjöd de anställda där att provköra elbilar och elcyklar, se hur solceller fungerar och höra mer om hur Kraftringen ska bli helt fossilfria till år 2020. Det gavs också tillfälle att titta på solkartan eller ställa frågor kring hållbarhet. Eller att bygga ett Örtoftaverk i lego!

-  Idag är det världsmiljödagen och Tetra Pak har miljötema under 2015. Vad passar då bättre än att bjuda hit Kraftringen som är vår totalleverantör av el, fjärrvärme och gas och som dessutom jobbar aktivt med hållbarhet? Jag tycker att det är viktigt att våra anställda känner till våra val av leverantörer och deras lokala arbete för att minska sin miljöpåverkan, säger Peter Sjöström som är Technical Manager på AB Tetra Pak. 

-  Vi är mycket nöjda med dagarna! Det har varit en strid ström av besökare hela tiden. Elbilarna var nog populärast skulle jag tro. Vädrets makter var på vår sida och vi slapp paraplyerna, säger Malin Friis som är Strategisk Account Manager (SAM) på Kraftringen.

Många intressanta diskussioner fördes ute i solskenet och vi tackar Tetra Pak för två härliga dagar. Tillsammans jobbar vi mot en hållbar utveckling.

Bildtext: Peter Sjöström och Nermana Bulic från AB Tetra Pak visade elbilar tillsammans med Kraftringen på Hållbarhetsdagarna 4-5 juni i Lund.

​Idag på Världsmiljödagen samarbetade vi med AB Tetra Pak i Lund och erbjöd de anställda där att provköra elbilar och elcyklar, se hur solceller fungerar och höra mer om hur Kraftringen ska bli helt fossilfria till år 2020.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon