Kraftringen får utmärkelse för insatser som ger samhällsnytta

Arbetsgivarorganisationen för samhällsnyttiga bolag, KFS, har uppmärksammat Kraftringens hållbarhetsarbete genom en hedersutmärkelse i affärsmässig samhällsnytta.

- Kraftringen har ett gediget och väl genomarbetat hållbarhetsarbete som är till stor nytta för samhället där de verkar, det vill vi premiera, säger Monica Ericsson, vd på KFS.

KFS skriver i sin motivering att: Kraftringen har utmärkt sig genom sin vilja att ligga i framkant inom hela hållbarhetsområdet, det gäller såväl genomförda projekt som styrning och redovisning. Hållbarhetsredovisningen, som följer de senaste riktlinjerna, visar inte bara på transparens utan även hur de lyssnar på sina intressenters krav och förväntningar så de kan utvecklas ytterligare och bidra till ännu mer samhällsnytta.

- Det är ett viktigt erkännande för Kraftringen som företag och det vi bidrar med som aktör i omställningen till ett hållbart samhälle, säger Sylvia Michel, som tog emot hedersutmärkelsen vid KFS årsstämma i Varberg.

​Arbetsgivarorganisationen för samhällsnyttiga bolag, KFS, har uppmärksammat Kraftringens hållbarhetsarbete genom en hedersutmärkelse i affärsmässig samhällsnytta.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon