Sponsring & samarbeten

Med vår vision "Energi för framtida generationer", tar vi ansvar inte bara för det vi gör här och nu utan också för det vi lämnar efter oss till kommande generationer. Vi vill använda vår kraft till att leda omställningen till ett hållbart samhälle.

Vi bidrar till regionens utveckling

Som kommunägt energibolag bidrar vi till regionens utveckling bland annat genom vår årliga utdelning till ägarkommunerna. Pengar som går till skolor, bibliotek och sporthallar, med mera.

Som ett led i att Kraftringen jobbar för ett hållbart samhälle kommer vi att hushålla ännu mer med våra resurser, vilket innebär att det inte längre är möjligt att ansöka om sponsring hos oss. Vi kommer istället att fokusera på några få utvalda samarbetspartners och evenemang, som vi själva väljer, och rikta våra resurser och insatser där det verkligen behövs.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon