Inbjudan: Webbinarium om BBR och Miljöcertifiering. 28 maj kl. 13.00-15.00

Välkommen till Kraftringens webbinarium om BBR och miljöcertifiering. Arrangemanget äger rum fredag den 28 maj kl. 13.00-15.00 därefter finns tid för frågor och diskussion.

Vad är BBR och vad innebär det att miljöcertifiera sin fastighet? Under vårt webbinarium reder vi ut de olika begreppen, diskutera de tekniska kraven samt förklarar hur solenergi kan vara en möjliggörare för att nå hårt uppsatta energimål enligt det statliga investeringsstödet eller inför miljöcertifiering.

Vi kommer även bryta ner förändringarna i energikraven för både flerbostadshus och lokaler baserat på olika uppvärmningsformer. Vi går igenom de olika certifieringssystemen och jämför dessa mot varandra. Webbinariet är helt kostnadsfritt.

Agenda:

  • Välkommen. David Edsbäcker, Kraftringen
  • Kraftringens hållbarhetsarbete. Olle Eliasson, Kraftringen
  • Introduktion till BBR-Energikrav. Ludvig Björk Werner, Solenco
  • Miljöcertifiering, varför ska man miljöcertifiera och hur går det till? Jonas Gremmelspacher, Solenco
  • Kraftringens fjärrvärme och fjärrkyla vid miljöcertifiering. Jonas Gremmelspacher, Solenco

Talare är David Edsbäcker och Olle Eliasson från Kraftringen tillsammans med Ludvig och Jonas från Solenco. Solenco är ett konsultbolag som fokuserar på flexibla och hållbara lösningar för fastigheter och företag.

Anmäl dig idag!

Webbinariet är helt kostnadsfritt.
Vid frågor kontakta David Edsbäcker eller Marie Klingmann.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon