Flyttanmälan

Ska du flytta och har elnät, elhandel, gas, fjärrvärme, stadsnät eller någon annan tjänst hos oss? Kontakta kundservice på 010-122 70 00 och meddela din in- eller utflytt, så hjälper vi dig.Tänk på att meddela oss senast 30 dagar innan planerad flytt.

Vid flyttanmälan önskar vi kontaktinformation till din hyresvärd om det avser hyresrätt eller kontaktinformation till ny ägare vid försäljning av bostad eller fastighet, så ha gärna detta nära till hands vid kontakt. När du som ny kund flyttar in i Kraftringens nät kan en kreditupplysning komma att tas. Välkommen att kontakta oss via telefon 010-122 70 00.

Flyttanmälan via öppna stadsnätet? Klicka här!

Flytt av gas & fjärrvärme? Vänligen kontakta kundservice!


Förbli elhandelskund hos oss – även när du flyttar till ett annat elnät


Du vet väl att du själv kan välja ditt elhandelsbolag. Även om du ska flytta till en annan elnätsägare är du välkommen att fortsätta som elhandelskund hos oss. Vår el når över hela landet.

Alla elhandelsavtal sägs automatiskt upp vid flytt från ett elnätsområde till ett annat. Vill du fortsätta att vara kund hos oss är det därför viktigt att du tecknar om ditt elhandelavtal. Det gör du här.

Om du glömmer att välja ett nytt elhandelsavtal blir du inte utan ström. Däremot får du något som kallas för ett anvisningsavtal och får betala ett anvisningspris. Anvisningspriset är alltid betydligt högre än priset för ett vanligt elhandelsavtal. Oavsett vilket elavtal du tecknar, blir det billigare att göra ett aktivt val. Här kan du jämföra våra olika elavtal och teckna elavtal redan idag!

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon