Kraftringens personalförmåner

På Kraftringen strävar vi efter en konkurrenskraftig lönestruktur och erbjuder utöver det ett förmånligt kollektivavtal med bland annat en arbetstidsbank som står till varje medarbetares förfogande.

Därutöver utgår förmåner liksom lönesättning ifrån vilken typ av befattning det rör sig om. Vi erbjuder även våra medarbetare valmöjligheter av flexibla förmåner som bidrar till en hälsosam livsstil och balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi följer det centrala Energiavtalet och här finns också ett lokalt avtal med anpassningar för vår verksamhet.

Aktivitetsbaserat huvudkontor i Lund

Vårt huvudkontor ligger på Råbyvägen i Lund och är lättillgängligt både med bil och cykel. Här finns även bra kommunikation med busshållplats precis utanför kontoret och gratis parkeringsplats med möjlighet till elbilsladdning. Kontoret är aktivitetsbaserat kontor och totalrenoverades 2019. Här finns fri tillgång till gym och poolbilar och elcyklar att låna. Vackra dagar går det att tända upp grillen på vår uteplats och att äta lunchen under bar himmel.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon