Sommarjobb, LIA-praktik och examensarbeten

På Kraftringen har vi en tradition av att arbeta nära universitet och skola när det handlar om examensarbeten, studentpraktik och sommarjobb. Dessa samarbeten är värdefulla för oss och bidrar starkt till utvecklingen av vår verksamhet.

Samtliga lediga platser hittar du på våra karriärsidor. Prenumerera gärna på våra lediga tjänster genom att registrera dig på Connecta så att du inte missar framtida möjligheter.

Sommarjobb

Varje år ser vi över behovet av sommarjobbare. Alla sommarjobb vi har lägger vi ut på våra karriärsidor. 

LIA-praktik

Vi erbjuder LIA-praktik i den mån det finns möjlighet. Ofta förmedlas dessa platser via skolkontakter men vill du lämna en intresseanmälan så är du välkommen att göra det här. Fyll i önskad period och inom vilket område du önskar din LIA-praktik så kontaktar vi dig om det finns någon öppning.

Examensarbeten

Varje år tar vi emot ett antal studenter som gör sitt exjobb här hos oss. Det är ett givande utbyte både för oss och studenterna. Under våren 2023 har vi sex studenter hos oss på Kraftringen som gör sitt exjobb inom energisektorn. I de här intervjuerna kan du läsa om deras pågånde projekt.

Vi publicerar alla lediga ex-jobb på våra karriärssidor. Om du har en idé för ett exjobb men inte hittar någon ledig tjänst är du välkommen att lämna en intresseanmälan. Berätta lite kort om ditt förslag, så kontaktar vi dig om det skulle uppstå en möjlig öppning framöver.

exjobbare2023_gruppbild.jpg

Från vänster: Anders Amundsson, Marta Gebelli, William Melander, Kraftringens VD Sezgin Kadir, Alice Green, Emma Allard och Amanda Gagné.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon