2023 års hållbarhetsrapport är ute!

Kraftringen är ett energibolag med rötterna och hjärtat i Skåne. Ägare är de fyra kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma, något som innebär att delar av vinsten går tillbaka till invånarna i form av kommunal service.

Som kommunägda är vinstmaximering inte det primära. Istället ligger fokus på affärsmässig samhällsnytta: Målet är att du och alla våra andra kunder ska få tillgång till en trygg och hållbar energiförsörjning, året om, dygnet runt. Samtidigt har vi ambitionen att leda utvecklingen och att skapa energi för framtida generationer. Att använda naturresurser så effektivt som möjligt och ta ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar är viktigt för oss.
 
I den nya hållbarhetsrapporten för 2023 kan du läsa om hur vi arbetat med hållbarhetsfrågorna under det gångna året - och hur vi planerar för framtiden.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon