Kraftringen ♥ Ngenic

Eftersom vi alltid strävar efter att ge dig banbrytande lösningar för smart och effektiv energianvändning tar vi nu nästa steg och ingår ett samarbete med Ngenic. Som en del av detta lanserar vi appen AktivVärme som gör det ännu enklare att nyttja fördelarna med vårt timprisavtal samt som fjärrvärmekund få en ännu bättre inomhuskomfort.

Timpris– smart och effektiv energianvändning!

För dig som tecknar, eller redan har vårt timprisavtal, blir det ännu enklare att nyttja fördelarna med ett timpris. Med den smarta termostaten Ngenic Tune och tillbehöret Ngenic Track till elmätaren i kombination med vår nya app AktivVärme får du som timpris-kund verktyg för att båda kunna påverka din elräkning samt få kontroll på din energiförbrukning på ett smart och enkelt sätt! Genom att aktivera elprisstyrning i appen styrs värmepumpen och därmed dess elförbrukningen till de timmar då elpriset är relativt lågt för att sänka din värmekostnad, samtidigt som tjänsten försöker tillgodose önskad inomhustemperatur. Med Ngenic Track kopplad till din elmätare kan du följa din elförbrukning i realtid i appen.

Klicka här om du vill läsa mer om eller teckna timpris och/eller de nya smarta produkterna från Ngenic.

Smart Värmestyrning – ta kontroll över temperaturen i ditt hem!

Med hjälp av den smarta termostat Ngenic Tune samt appen AktivVärme kan vi erbjuda dig som fjärrvärmekund en ännu bättre inomhuskomfort samt möjligheten att styra komforten direkt i mobilen. Med Smart Värmestyrning kopplas din fjärrvärmecentral upp till internet och lär sig värmedynamiken i ditt hus så att du alltid kan njuta av optimal komfort – oavsett väder, vind eller andra förutsättningar. Och för dig som tecknar, eller redan har ett serviceavtal till din fjärrvärmecentral, erbjuder vi ett reducerat pris på Smart Värmestyrning samtidigt som vi ser till att din fjärrvärmecentral alltid är i gott skick.

Klicka här om du vill läsa mer om eller teckna Smart Värmestyrning.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon