Fördelar med fjärrkyla

100 % förnybar kyla

Med central fjärrkylaproduktion minskas miljöpåverkan jämfört med om varje fastighet har lokala kylmaskiner och luftkonditioneringsaggregat. Dessutom bidrar fjärrkylan till att minska mängden köldmedia och därmed minskar utsläppen som bidrar till växthuseffekten. Kraftringens fjärrkyla har 0 % direkta koldioxidutsläpp. Här kan du läsa mer om fjärrkylans miljönyckeltal.

Tryggt och bekvämt

Du får ett behagligt inomhusklimat och vi sköter produktionen och distributionen av kylan. Din kylanläggning i fastigheten är tyst, lättskött, tar liten plats och kräver inga kyltorn. Vår fjärrkyla är ett tryggt alternativ med hög driftsäkerhet för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet.

Miljöklassning av byggnad

Allt fler fastighetsägare har ett omfattande hållbarhetsarbete där den totala miljöpåverkan som fastigheten orsakar är en viktig faktor. För att producera vår fjärrkyla använder vi 100 % fossilfri energi. Vår fjärrkylas miljöegenskaper ger dig som kund goda förutsättningar om du vill miljöklassa din fastighet.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon