Stefan Frank i Brunnslöv valde solel till sitt lantbruk

Intresset för att skaffa egna solceller fortsätter att öka och 9 av 10 är positivt inställda till solkraft. Solenergi är dessutom det energislag som uppfattas som mest intressant, miljövänligt, spännande, framtidsinriktat och coolt!

Vi åkte och träffade vår kund Stefan Frank från Franks Zoofor som installerat solceller på sitt tak. Resultatet blev den här filmen där du kan ta del av Stefans förhoppningar och erfarenheter.

Solceller kan ge många olika fördelar för ert företag både ur ett ekonomiskt perspektiv och som möjliggörare för ytterligare miljöprofilering. Solceller kan hjälpa till att sänka dina löpande energikostnader och minskar även effekten av oförutsägbara prissvängningar på energi.

Att skaffa och äga solceller är enkelt – vi sköter installationen och sedan sköter de sig själva och producerar hållbar energi i många år. Klicka här för att göra en intresseanmälan.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon