Elbil som tjänstebil

Elbilar och laddhybrider blir en allt vanligare syn på våra vägar. Det tycker vi på Kraftringen är toppen! Men omställningen till en hållbar transportsektor behöver öka fart ännu mer och du som kör tjänstebil har en strålande möjlighet att göra en insats.

Rena elbilar är i många fall fortfarande relativt dyra i inköp. Alla former av miljöbilar har dock väsentligt sänkta förmånsvärden jämfört med fossilbränsledrivna motsvarigheter. Allra störst minskning får du på en ren elbil, men såväl laddhybrider som gasbilar är också klart förmånligt. I många fall kan en miljöbil komma ner i samma, om inte lägre, förmånsvärde som fordon av andra slag.

Har det blivit dags för dig att skaffa ny tjänstebil? Eller du kanske är beslutsfattare för tjänstebilspolicyn på ett företag? Att erbjuda elbilar visar på ett tydligt engagemang för hållbarhetsfrågor och skapar en bättre lokalmiljö för såväl anställda som kunder och samarbetspartners.

Har du eller ditt företag redan elbilar och laddhybrider i er fordonsflotta? Erbjud dina anställda och kunder möjligheten att ladda.

Vill du läsa mer om Skatteverkets aktuella regler för förmånsbilar, klicka här.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon