Nytt! Klimatklivet öppet för nya ansökningar 18-29 september!

Är ni intresserade av att etablera publika laddstationer? Då är det snart dags att ansöka om stöd från Klimatklivet! Ni kan få upp till 70% i investeringsstöd. Vi kan hjälpa er med hela ansökningsprocessen.

Klimatklivet är ett investeringsstöd som erbjuds av Naturvårdsverket. Syftet är bl.a. att främja etableringen av publika laddstationer i utvalda/kritiska områden där laddinfrastrukturen är bristfällig. Klicka här för att se vilka områden som är aktuella.

Under 2022 kom rekordmånga ansökningar in till Klimatklivet men nu kan Naturvårdsverket åter igen ta emot ansökningar.

Ansökningsperioden för Klimatklivet 2023 är öppen mellan den 18-29 september.

Naturvårdsverket kommer att börja med att handlägga de projekt som ska vara slutförda senast 30 juni 2024. Detta beror på att det finns mycket medel som ska betalas ut 2024. Vilka projekt som får stöd baseras på bedömning av projektens beräknade klimatnytta. De klimatinvesteringar som beräknas ge störst minskning av växthusgaser per investerad krona är de som får stöd.

Är ni intresserade av att söka stöden och vill försäkra er om att ansökan görs på rätt sätt och i rätt tid? Vi kan hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er och hjälper er med hela ansökningsprocessen.

Fyll i intresseanmälan nedan!

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon