Teckna gashandelsavtal med oss

Att teckna gashandelsavtal med oss tar bara några minuter. Har ni en årsförbrukning på mindre än 100 000 kWh? Då räknas ni som en mindre bostadsrättsförening och kan teckna avtal här på webben.

Har ni en årsförbrukning på över 100 000 kWh bör ni dock kontakta en av våra säljare för personlig service. Förbrukningen hittar ni på er faktura. Kontakta kundservice om ni är osäkra. Vi finns på 010-122 70 00. 

Genom att skicka in avtalet till oss godkänner ni att angivna uppgifter är korrekta samt att ni tagit del av och accepterat tillhörande avtalsvillkor. Kreditprövning kan komma att göras. Vi följer Distansköplagen och det innebär att ni har två veckors ångerrätt när ni tecknar ett avtal med oss.

Ny kund?

Om ni är ny kund till oss och vill teckna avtal med oss behöver vi göra ett leverantörsbyte. Ett leverantörsbyte behöver göras minst en månad före avtalet börjar gälla. Det är bara den som står på gasnätsabonnemanget som kan teckna gasavtal med oss.

Ja tack! Vi vill teckna ett gashandelsavtal med Kraftringen.

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon