BRF Strandhusen i Lomma valde ett Komfortavtal för en bekymmersfri vardag

Vi besökte BRF Strandhusen - föreningen vid havet i Lomma. Föreningen bildades 1992 och består av 86 lägenheter fördelade på tre fastigheter. Det är en förening med god stämning, fin gemenskap och en vilja att ständigt förbättras både vad gäller miljön och ekonomin.

201013 0066.jpg

BRF Strandhusen har sedan fem år ett komfortavtal med Kraftringen. Det har inneburit en ökad bekvämlighet och en mer energieffektiv undercentral. BRF Strandhusen är en förening som ständigt arbetar för att hålla sig uppdaterad och att ligga i framkant.

Bekvämt och säkert med ett Komfortavtal

BRF Strandhusen har haft fjärrvärme sedan starten. Det är ett praktiskt och miljövänligt alternativ. Eftersom det snart är 30 år sedan fastigheten byggdes börjar det bli dags att se över allt från undercentral och ventilation till styrsystem.

För de boende är det viktigt att inomhustemperaturen är jämn. Alla lägenheter ska ha en behaglig temperatur, oavsett om man bor högt upp eller långt ner i fastigheten. Därför behövs ett pålitligt system som kan hantera såväl soliga som kyliga dagar.

Tack vare Komfortavtalet har BRF Standhusen fått en bekymmersfri vardag, en god driftsekonomi och en minskad miljöpåverkan.

Komfortavtalet innebär bland annat löpande hjälp att gå igenom och optimera de tekniska installationerna för:

  • Värme
  • Kyla
  • Ventilation
  • El

Dessutom ingår kontinuerlig driftövervakning och årligt underhåll. Beredskap och jour dygnet runt ingår som en del i Komfortavtalet, något som bidragit till en ökad trygghetskänsla för alla i föreningen. Här kan du läsa mer om vad som ingår i Komfortavtalet!

Christer & Fredrich - den perfekta duon!

Christer är ordinarie ledamot och ansvarig i teknikgruppen på BRF Strandhusen. Han är dessutom föreningens högra hand. Fredrich är en av Kraftringens tekniker som arbetar med energitjänster.

Christer och Fredrich klickade direkt från första träffen och det kändes som de var gamla kollegor. Tillsammans brukar de gå igenom undercentralen, fläktsystemen och annat som rör fastigheternas energi. 

201013 0377.jpg

Christer och Fredrich besöker BRF Strandhusens undercentral. Det är Fredrich som BRF Strandhusen ringer när de har problem och frågor. Att ha en enda kontaktperson som man alltid kan ringa är väldigt uppskattat.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon