Trygg - för dig som vill ha hjälp

Vill ni vara med och sköta fastigheten själv men ändå ha en expert tillhands? Med Trygg delar vi på ansvaret för er BRF. Vi hjälper till och gör BRF:en mer energismart med smarta sensorer samtidigt som vi energieffektiviserar och optimerar för bättre ekonomi. Här förklarar vi mer vad de olika tjänsterna innebär.

Smart energistyrning tillsammans med åtgärder ger minskade kostnader och jämnare inomhustemperaturer

Vill ni minska era fjärrvärmekostnader snabbt och enkelt? Har ni ojämna temperaturer inomhus? Då borde ni satsa på vår smarta tjänst Energistyrning (NODA). NODA visar vilken inomhustemperatur som varje lägenhet har. Med rätt åtgärder så kan ni uppnå samma temperatur i alla lägenheter. 

  • Ni minskar era fjärrvärmekostnader snabbt.
  • Ni kan få en jämn inomhustemperatur - oavsett lägenhet.
  • Egen inloggning där ni kan följa er energibesparing och ert inomhusklimat med temperaturer i lägenheterna.

Smart energistyrning handlar om att ta kontroll. Att kontinuerligt mäta och analysera värden och att hela tiden optimera och anpassa värmesystemet efter rådande förhållanden. På så sätt kan vi garantera att du som kund får högsta komfort till lägsta kostnad.

Vår tjänst Smart Energistyrning innebär en låg investeringskostnad per sparad krona/kvm och ger en payoff-tid (ROI) på ca 1 år.

Drift- och underhållsavtal - energieffektivisering för bättre ekonomi

Med ett Drift- och underhållsavtal ökar ni ert driftsnetto och får en enklare och tryggare vardag. Dessutom minskar ni era energikostnader och miljöpåverkan. Ni får även en gemensam kontaktperson för alla system och löpande rapportering och uppföljning. 

  • Ni får driftsövervakning, tillsyn och beredskap dygnet runt
  • Ni får bästa drift av er uppvärmning
  • Ni får drift- och energirapporter samt driftmöten med er kontaktperson

Drift- och underhållsavtal för en tryggare och mer hållbar vardag.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon